MARXA POLSERES CANDELA

Marxa solidaria pel càncer infantil a Catalunya

Apunta't com organitzador, col·laborador o participant a una de les marxes que destina tots els fons a la investigació del càncer infantil a Sant Joan de Déu.

MARXA POLSERES CANDELA

Marxa solidaria pel càncer infantil a Catalunya

Introducció

La Marxa-Cursa solidària Polseres Candela és una iniciativa promoguda per l’Associació Polseres Candela i abocada en la investigació del càncer infantil. L’activitat es va iniciar fa 6 anys amb la primera cursa-marxa que es va fer a Canovelles (Barcelona). L’objectiu és fomentar la participació en un esdeveniment solidari que aporta tots els beneficis a l’Obra Social Sant Joan de Déu.

Volem fer extensiu l’èxit de participació en les diferents edicions i que altres organitzacions facin la seva marxa-cursa amb el mateix objectiu. A través de l’associació volem que clubs i entitats puguin adherir-se i treballar en la organització de més activitats el mateix dia. Totes amb un mateix objectiu i per la causa.

Amb la donació aconseguirem millorar els tractaments del càncer infantil i apropar-nos al somni que tots tenim: que un dia tots els nens i adolescents amb càncer es puguin curar! Actualment un 20% de nens amb càncer no superen la malaltia i el 80% es curen però a vegades amb seqüeles importants.

ON SERAN LES MARXES

L’esdeveniment esportiu

Com a activitat esportiva popular es proposa una marxa per fer caminant o una cursa no competitiva per fer corrents. Tothom hi te cabuda per fer-la com es proposa i oberta a qualsevol edat.
Per l’edició del 2019 es proposa la data del diumenge 2 de juny.

Horaris i modalitats

Es proposa fer una activitat de marxa o de córrer amb dues distancies, entre 5 i 15 km.
L’horari de convocatòria pels actes preliminars i entrega d’identificacions es a les 9:00h
L’horari de sortida de les marxes i curses serà a les 10:00h

Serveis per la organització

Pàgina web de l’esdeveniment (amb nom d’internet)
Correu electrònic de contacte
Pàgina d’inscripció i pagament amb TPV
Formularis d’inscripció
Polseres identificatives de l’activitat
Enviament de correus electrònics a socis o persones interessades o inscrites
Reglament de l’activitat i autoritzacions de menors
Sol·licitud de permisos
Servei d’ambulància
Material d’impressió promocional (flyers, posters i lona)
Manteniment i promoció a través de xarxes socials
Assegurança de responsabilitat civil i d’accidents
Bossa obsequi de patrocinadors/col·laboradors
Polsera Candela de regal
Botifarra/beguda

Associació Polseres Candela

Les Polseres Candela son l’esforç de moltes famílies i amics amb un objectiu comú, la investigació del càncer infantil en l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. L’any 2013, una voluntària de l’hospital va ensenyar a fer polseres amb fil de color a Candela, una nena ingressada per leucèmia a Sant Joan de Déu. Les seves amigues Mariona i Daniela van muntar una parada de polseres per recaptar diners per a la investigació del càncer infantil.
Va ser tot un èxit i mica en mica es van implicar amics i familiars i avui dia s’ha convertit en via d’ajuda en la investigació del càncer infantil.
Polseres Candela, entre d’altres guardons, ha estat premiada en els Premis UNICEF Comitè Espanyol, que té l’objectiu de reconèixer el compromís de persones i institucions que col·laboren en la missió de canviar la vida dels nens més vulnerables i avançar en la defensa dels Drets de l’Infant.
Per saber més sobre l’Associació visita’ns a www.pulserascandela.com

Xocolatada solidaria

Es tracta d’una iniciativa promoguda a tot l’estat per organitzar una xocolatada solidaria a escoles o empreses el dia internacional del càncer infantil, el 15 de febrer. Aquesta activitat està promoguda i coordinada per 8 associacions de persones que s’han vist afectades pel càncer infantil i que es mouen amb la finalitat d’aconseguir fons per a la seva investigació.
Per saber més sobre la xocolatada solidaria visita’ns a www.xocolatadasolidaria.org

Marxes Polseres Candela

Canovelles

Canovelles

Canovelles

Canovelles

CONTACTAR

Contacta amb nosaltres i organitza la teva marxa solidaria

ORGANITZACIÓ:
C/Nord 11 · 08420 Canovelles (BARCELONA)

Patrocinadors i col·laboradors

L’Associació Polseres Candela garanteix la col·laboració dels següents patrocinadors en tots els esdeveniments. A més dels patrocinadors facilitats per l’Associació, cada organització podrà adherir els patrocinadors i col·laboradors que cregui convenients.